Tandläkare med bred kompetens i Sundbyberg

Hos tandläkare i Sundbyberg kan man få alla sorters behandlingar på ett och samma ställe. Man har kompetent personal med välutrustade behandlingsrum och operationssalar att tillgå.

Det känns extra tryggt att man kan få all den hjälp man kan tänkas behöva på ett och samma ställe. Gör man sina regelbundna besök med förebyggande tandvård och undersökningar så har de alla journaler och den historik som behövs om något skulle hända.

På mottagningen för tandvård i Sundbyberg är det ljust och personligt och det är lätt att beställa tid. För att underlätta för alla som har kontorstider så har man utökade öppettider vissa dagar. Man ska inte behöva ta ledigt från jobbet för att kunna gå till tandläkare eller tandhygienist.

Tycker man att det är obehagligt att gå till tandläkaren så finns det lösningar

Beställer man tid för undersökning så får man en bra bild av hur tänderna mår. Man tar röntgenbilder, undersöker fickor i tandköttet och kontrollerar att alla slemhinnor som skyddar munnen är friska. Skulle man behöva vård så får man en planering på hur behandlingen ska läggas upp och man får ett kostnadsförslag.

Många upplever ett motstånd inför att bli behandlade eftersom de kanske haft jobbiga upplevelser vid andra tandläkarbesök. Eftersom det är viktigt att ändå få vård och behandling så har man ett speciellt behandlingsprogram som minskar obehaget. Först och främst går man noga igenom vad som ska göras. Sedan lägger man gemensamt upp en plan för hur det ska genomföras för att inte skapa obehagskänslor. Det brukar fungera bra.

9 Feb 2022