Om oss

Kan en vackrare värld göra skillnad? Vi anser det. I dagens samhälle så ligger så mycket fokus på prestation, på framgång och på att jämföra sig med andra. Skönhet, konst och kultur behövs mer än någonsin. Dessa ting får oss att stanna upp, reflektera och andas. Det behöver vi.

I en tid där stress numera räknas som en folksjukdom så krävs det andningshål i vardagen och i det egna hemmet. Vi måste lära oss att njuta - att våga unna oss njutning i det lilla - och konst och skönhet fyller en stor funktion i detta.

Vi brinner för dessa frågor och vi är övertygade om att skönhet kan förändra världen till det bättre. Hur vi mår - egentligen - är något som sällan kommer till ytan. Genom att stanna upp och andas så kan vi hitta ett inre djup som visar oss nya vägar. Vi är övertygade om att konst och kultur kan bidra till detta. Lika övertygade är vi om att även andra saker kan spela en stor roll i vårt välmående.

Den här sidan kommer därför att fokusera på allt som kan bidra till ett ökat välmående och här kommer både högt och lågt att rymmas. Tips, råd och allmänna tankar kommer att rymmas bredvid fakta. Vi vill öppna dörrar för våra läsare.