Mäklare vet var arbetspendlare bor bäst i Västerås

Mäklare i Västerås har bra tips och råd till dig som vill flytta dit men fortsätta arbeta i Stockholm. Det är så nära att det går utmärkt att arbetspendla.

Vet du vilken Sveriges sjätte största tätort är? Västerås! Kom det som en överraskning? Du är i så fall inte den förste som reagerar med förvåning på informationen om hur stor stad Västerås faktiskt är. Och med tanke på hur nära Stockholm Västerås ligger, skulle man kunna säga att du får två storstäder i ett när du bor i Västerås.

Många som är bosatta med sina familjer i Västerås arbetspendlar till Stockholm. Det är vanligt att välja de lite lägre bostadspriserna i Västerås samtidigt som man behåller lönenivån från Stockholm. Om du funderar på hur det skulle kännas att arbetspendla till Stockholm kan du provåka sträckan med tåget några gånger.

Mäklare med bra koll på Västerås kommunikationer

En mäklare i Västerås kan säkert råda dig till var det är bäst att bo i staden när du har tänkt pendla till ditt jobb i Stockholm. Det kan finnas områden som ligger lite längre från tågstationen, men som ändå är mycket smidiga att pendla från. Glöm inte att de lokala restiderna i en lite mindre stad ofta är betydligt kortare än i huvudstaden.

För även om Västerås är Sveriges sjätte största tätort, är den fortfarande tillräckligt liten för att behålla smidigheten hos en mindre kommun. Västerås är alltså helt rätt för dig som vill välja, men inte välja bort. Här får du allt i ett!

28 Feb 2023