En tandläkare i Malmö med känsla

Om du tycker att det är obehagligt att få tandvård, och har undvikit det en längre tid, ska du vända dig till en tandläkare i Malmö som har förståelse för hur du känner och som visar hänsyn.

Tandvård innebär inte bara att laga hål eller att få en ny tand. Tandvård är något du ägnar dig åt dagligen. Du börjar hemma med att borsta gaddarna och kanske använda tandtråd eller tandstickor efter maten. Sen finns det den där tandvården som du inte kan göra själv. Undersöka att tänderna är friska och utan karies. Ta bort tandsten och undersöka tandköttet. Detta gör en tandhygienist eller tandsköterska på en mottagning. En tandläkare i Malmö gör även andra saker. Lagning av trasiga tänder är kanske det vanligaste. Men du kan också få ett tandimplantat eller en brygga om det hänt något drastiskt i munnen. Vill du bara bli lite fin kan du få tandblekning eller en skalfasad.

Bra bemötande och god omsorg hos en tandläkare i Malmö

På tandläkarmottagningen läggs stor vikt vid att det ska kännas bra att komma dit. Du ska veta att du har råd med behandlingen redan innan den börjar. De produkter som används är av högsta kvalitet, men blir inte dyrare för det. Personalen är noga med att berätta om alla åtgärder som de gör och hur de gör dem. Får du akuta besvär går det att få tid alla dagar i veckan, även kvällstid. Allt för att göra det enkelt för dig att ta hand om dina tänder.

13 Nov 2021