Windows 11 - en onödig lansering?

Det hör inte till vanligheterna att Microsoft släpper nya operativsystem och därför var det också för många närmast en chock där Windows 11 lanserades. Detta då det gått ganska kort tid sedan Windows 10 såg dagens ljus och då Microsoft dessutom flaggat för att just det operativsystemet vad att betrakta som lite av en slutstation.

Baserat på detta så kom också förväntningarna på Windows 11 att bli skyhöga och därigenom så blev också mottagandet ganska kallt då operativsystemet inte nådde dessa - till mångt och mycket orimliga - förväntningar som fanns.

Nu, med lite tid för eftertanke, så har emellertid även de mest inbitna skeptikerna och kritikerna krupit till korset och börjat ge efter i frågan om Windows 11: de ger en försiktig tumme upp och pekar på att det de facto är ett riktigt bra operativsystem som äger en förmåga att både förenkla, förbättra och effektivisera vardagen för företag och privatpersoner. Med detta i åtanke kan man alltså utan problem säga följande: köp Windows 11 - du kommer inte att ångra dig.

Vilken version av Windows har du idag?

Det man emellertid också ska peka på är följande: beroende på vilket operativsystem du har idag så finns det också mer eller mindre nödvändighet i att byta. Tillhör du de som köpte Windows 10 och trivs bra med denna lösning så är det ingen panik att uppgradera eller köpa Windows 11. Du kommer att behöva göra det, men du behöver inte känna den där enorma stressen över det.

Har du däremot ett äldre operativsystem så bör du direkt överväga att ta steget och investera i Windows 11. Dels som en följd av att Windows 11 - som sagt - äger förmågan att göra din vardag enklare och dels också som en följd av att det finns bättre säkerhet inom detta operativsystem. Äldre lösningar har definitivt ett bäst-före-datum i just den frågan.

Väljer du att köpa Windows 11 online så kan du dessutom få hjälp i samband med uppstarten och genom detta också slippa spilla en massa tid i onödan: du kommer igång direkt och utan några dröjsmål - detta tack vare den kunniga personalen som, via chatt, guidar dig rätt.

19 Nov 2022