Unna dina däck lyxen av ett däckhotell i Åkersberga

Alla mår bra av att bli väl omhändertagna, det gäller däcken till din bil också. På ett däckhotell i Åkersberga vet man vad däck behöver för att må bra.

Bildäck som blir riktigt skötta håller längre och fungerar bättre. När de sitter på bilen och används behöver de rätt mängd luft och de mår bra av att hållas rena från smuts och lera. Särskilt under sommaren kan smuts annars göra att gummit torkar ut och blir skadat.

När bildäcken skiftas för att få sin säsongsvila behöver de också tas väl om hand. Däck mår bäst i en mörk lokal där temperaturen inte överstiger + 15 grader och de vill kunna vila på ett stabilt underlag. Gummi som förvaras för varmt kan torka ut och bli hårt och det gör att det börjar spricka.

Ett däckhotell i Åkersberga gör det bekvämt både för dig och bilens däck

Det är inte bara däcken som får det bra på ett däckhotell i Åkersberga. Allt blir mycket enklare när det är dags för säsongsskiftet om du lämnar in dina däck på hotell. Däcken blir rengjorda och kontrollerade i samband med att de tas av. När de ska monteras på bilen igen behöver du bara boka tid för skifte.

De däck som ska på bilen är balanserade, kontrollerade och rena så det går fort att byta. Medan du dricker en kopp kaffe tas allt om hand. Skulle något däck vara skadat eller slitet får du reda på det av personalen på ditt däckhotell i Åkersberga.

30 Nov 2022