Tandläkare i Solna hjälper dig med din munhälsa

Kunniga tandläkare i Solna hjälper dig att hålla din mun i toppskick. Oavsett om du vill ha ett vitare leende, starkare tänder eller en väldoftande andedräkt.

Att det är viktigt att ta hand om sin kropp och sin hälsa är nog de flesta överens om. Men ändå glöms munnen och tänderna lätt bort. Det är lite märkligt, med tanke på att tänderna ska hålla hela livet och konsekvenserna kan bli väldigt stora om tänderna inte sköts.

När du tappat dina mjölktänder får du dina vuxentänder som ska hålla hela livet. Vuxentänderna kommer pö om pö i sjuårsåldern, vilket gör att de ska hålla väldigt många år. Att borsta tänderna regelbundet, samt använda tandtråd och munskölj är viktigt. Men det är också bra att besöka din tandläkare då och då.

Tandläkare i Solna kan mer än bara rotfyllning

Givetvis finns det akuttandvård att uppsöka när något gör ont eller känns fel, men det är även viktigt att gå på regelbundna kontroller. På så vis kan man tidigt upptäcka och åtgärda eventuella problem eller varningssignaler. Genom att välja en utbildad och kunnig tandläkare som gör att du känner dig trygg kommer du också att vara mer benägen att gå dit.

En tandläkare kan hjälpa dig med så mycket mer än att bara laga dina tänder och pensla på banankräm. Du kan även gå dit för andra ärenden. Till exempel för att bleka tänderna, göra bettjustering eller få hjälp med tandgnissling i sömnen. Ignorera inte din tandhälsa, utan ta den på allvar. Så att du kan le brett och äta hårda saker hela livet.

15 Sep 2022