Takläggare ser över tak i Uppsala

Det kan vara en fördel att ligga framkant med underhållet av sitt tak. Varför inte anlita en takläggare i Uppsala som kan komma och se om något behöver göras.

Krister var en mycket ordningsam person. Han hade koll på allt utan att det för den del gick överstyr. Men han gillade att veta att allt var i sin ordning. Därför var han även alltid ett steg före när det kom till renovering. Han föredrog att förebygga problem istället för att göra “damage control”.

Nu var han dock lite ur gängorna. Det fanns en sak på huset han hade förbisett, fast egentligen inte. Taket på huset var inte särskilt gammalt så där var inget att vara orolig för. Däremot så hade han aldrig hört talas om fördelarna med att göra taktvätt för att ta bort mossa och skräp. Då skulle taket hålla länge.

Takläggare kontrollerar takets mående

Krister hade börjat slänga sig med ett nytt ord han hittat på och talade om för alla att ta doktorn skulle komma till dem nästa vecka. Anledningen till det nya ordet vara att han ansåg att det var som om huset skulle få sin årliga rutinkontroll. Frun Anna skrattar och förstod att maken var lite stolt över att ha kommit på idén.

En takläggare i Uppsala kom till dem och gjorde en besiktning för att se behovet av att göra en taktvätt. Mycket riktigt hade Krister haft rätt. Betongplattorna hade fått mossa lite här och där. Det var bra att tvätta bort det då livslängden på det nuvarande taket skulle bli längre. Något som i längden skulle spara pengar.

25 Mar 2023