Skaffa inbrottslarm till sommarstället i Stockholm

Att ha larm på sin bostad är inget ovanligt. Men hur är det med sommarhus och torp? Att sätta in inbrottslarm i sommarhuset i Stockholm är precis lika viktigt som med det ordinarie boendet.

Ni har precis skaffat er ett eget sommarställe utanför Stockholm. Länge har ni talat om möjligheten att köpa er ett eget ställe som ni kan åka till under semestrar och lov tillsammans med hela familjen. Huset som ni har köpt är stort och majestätiskt. Det finns en stor och lummig trädgård som skymmer sikten in mot huset lite grann. Särskilt när man kommer från vattnet. Men det tycker ni bara är bra så ni slipper nyfikna blickar. Ni har ändå gott om utsikt från huset utöver vattnet. Här kommer ni trivas stort. Men eftersom ni inte kommer vara där permanent så kommer det behövas ett inbrottslarm.

Koppla ert inbrottslarm till era mobiltelefoner

Eftersom huset som ni har köpt att ha som lantställe under sommar och lediga veckor kommer att stå tomt mestadels under året, så behöver ni se över säkerheten. Ni vill inte ha oönskat besök och kommer därför behöva anlita någon som kommer och installerar ett inbrottslarm i Stockholm åt er. Det kan vara bra om det finns möjlighet att koppla larmet till era mobiler. På så vis kan ni enkelt och smidigt se på era skärmar hur läget är i och kring huset, under perioder då ni inte själva inte har någon möjlighet att vara i ert sommarhus.

29 Mar 2022