Skaffa en täckeshängare för ordning och reda i stallet

Ett stall med hästar och andra djur är ofta smutsigt, men det betyder inte att det måste vara stökigt och oordning i stallet. Skaffa en täckeshängare för att ha ordning på alla hästtäcken.

Är du trött på att ha det stökigt i stallet? Ligger det saker slängda både här och där som mest är i vägen? Att inte ha tydligt utmärkta platser där olika saker ska vara skapar ofta kaos och en oordning som gör att man mest går omkring och mår dåligt. Så kan man inte ha det. För att skapa ordning, både i hemmet men så även i stallet bland alla hästar, kan man markera ut vissa platser där specifika saker ska hänga eller vara. Som en täckeshängare till exempel.

Fräscha upp dina hästtäcken med en täckeshängare i stallet

I ett stall med många hästar finns det gott om olika tillbehör och saker som man behöver använda sig av till hästarna. Som hästtäcken exempelvis. För att dessa täcken inte ska vara slängda lite överallt i stallet, kan man med fördel införskaffa sig en täckeshängare. En täckeshängare finns med flera olika armar där man enkelt kan hänga upp alla hästtäcken, beroende på hur många man har. En täckeshängare gör det enkelt att hålla ordning samt att se till att alla täcken håller sig fräscha. Med en hängare till alla täcken minskar risken att de ska börja lukta eller kännas ofräscha. När de hänger på täckeshängare blir de vädrade. Snyggt och praktiskt.

7 Feb 2022