Rund pool ovan mark – en perfekt lösning

Vem drömmer inte om en pool på tomten? Sedan kickar verkligheten in och man inser vilket jobb som krävs för att få det gjort och det förblir en dröm. Såvida man inte köper en rund pool ovan mark.

Ungarna skrek ut sin förtjusning. Sprang runt som om deras liv hängde på hur många varv i huset de hann. Anledningen till detta tumult var det Krister och Anna precis berättat. De skulle få en riktigt pool i trädgården.

Peter, den minste, lycklig över att kunna berätta för retstickan Niclas i klassen. Andreas för att han inte gillade att få sand mellan tårna och Angelica för att hon kunde bjuda hem sina vänner på poolhäng.

Rund pool ovan mark minskade kostnader

De hade diskuterat pool länge men kostnaderna för att göra allt förarbete skulle bli för mycket. Nu hade de hittat en rund pool ovan mark som bara kunde installeras och sättas igång. Dessutom till ett bra pris. Ville de ha den nedgrävd i framtiden fanns inget som hindrade det.

Barnen visste inte att poolen redan blivit beställd och skulle bli installerad innan säsongen satte igång på riktigt. Krister och Anna hade andra glädjeämnen att se fram emot när det kom till nya poolen. De skulle slippa tjatet om att åka till stranden. När de väl åkte skulle de ha med sig en sur Andreas. De var även tvungna att erkänna att de skulle bli underbart att bjuda in vänner på barbeque och bad under varma härliga sommarkvällar när solen inte ville gå ner.

5 Mar 2022