Roliga aktiviteter till en möhippa

Att planera en möhippa är roligt men ibland är det svårt att komma på nya och fräscha ideer. Vi ger några tips på olika aktiviteter som är kul för både den blivande bruden och för alla andra som deltar i möhippan.

Dansa linedance

Dansa linedance är inte så svårt och man blir inte särskilt svettig. Det är en ganska lagom aktivitet som alla kan hänga med på. Om det blir fel, och det kommer det säkert att bli, så är det bara att skratta. Är inte countrymusik och cowboys er grej? Då kanske ni ska prova att gå en danskurs där ni lär er magdans, samba eller varför inte balett!

Lär er trolla

Boka in en tid med en magiker i Stockholm och låt bruden bli sågad itu! När ni lappat ihop henne kan ni lära er lite roliga trolleritrick som kanske kan återkomma som en kul grej på själva bröllopet? Att få en nära show av en skicklig trollkarl är alltid spännande och roligt. Läs mer om en magiker på denna sida: https://www.magikerstockholm.nu/

Hyr en hel biosalong

Är bruden en filmälskare? Hyr en biosalong och ge henne en privat visning av hennes favoritfilm. Bulla upp med godis, snacks och champagne! Kanske har ni i gänget en film som ni sett många gånger tillsammans. Då kan ni prata med i dialogen, sjunga med om det är en musikal och uppleva filmen i en biosalong på ert egna sätt.

Gör musik

En annan rolig aktivitet som kan passa en brud som är musikintresserad är att spela in en låt i studio och sedan spela in en musikvideo till låten. I kombination med musikvideoinspelningen kan bruden få en rolig eller tuff styling med speciella kläder och smink, kanske till och med en koordinerad dans! Musikvideon kan sedan spelas upp på bröllopet och finnas som ett roligt minne.

Gå på spa

Alla gillar inte stoj och stök. Tänk på att utgå ifrån bruden och vad hon tycker är trivsamt när ni planerar möhippan. De allra flesta gillar dock att gå på spa och ta det lugn. Skäm bort bruden riktigt ordentligt och boka in en massage och en skönhetsbehandling till henne så hon får känna sig riktigt bortskämd och ompysslad.

Laga god mat tillsammans

Att gå på restaurang är så klart väldigt trevligt men att laga mat tillsammans som man sedan äter kan vara en fin upplevelse i sig. Det finns några restauranger som just specialiserat sig på att låta gästerna laga maten själva under överinseende av en kock. Om bruden inte bara är matglad utan också matintresserad kan det här vara en passande aktivitet.

Lycka till med planeringen! 

28 Apr 2022