Riskettan till bra pris i Stockholm

För att kunna få körkort måste du klara de två obligatoriska kurserna om risker i trafiken. Riskettan kan du göra separat hos en trafikskola i Stockholm.

När det är dags att börja ta körkort kan du välja många olika paketlösningar där körlektioner, teori och riskutbildning ingår. Allt beror på hur du själv vill lägga upp din utbildning och hur mycket tid du har. De moment som du måste klara är riskutbildningarna som kallas riskettan och risktvåan som du kan välja att ta separat.

Den första är en helt teoretisk utbildning på tre timmar som du gör i trafikskolans lokaler tillsammans med en grupp elever och en handledare från skolan. När du letar pris för riskettan i Stockholm kan du hitta förmånliga erbjudanden hos en central trafikskola.

Du hittar bra pris för riskettan i Stockholm

Väljer du att ta enstaka lektioner eller en mindre paketlösning hittar du pris för riskettan i Stockholm som enskild kurs. När du klarat kursen gäller behörigheten i fem år så du har gott om tid att läsa in resten av teorin, ta körlektioner och gå igenom risktvåan.

Riskettan fokuserar på säkerhet och på störningsmoment som du behöver se upp med för att bli en säker och trygg förare. Genom statistik, information och diskussioner kommer du att få förståelse för de risker som alkohol, droger, trötthet och mobiltelefoner utgör för en förare. Det och mycket annat du får till dig under din utbildning kommer att ge dig den säkerhet och det omdöme du behöver för att bli en bra bilförare.

7 Mar 2022