Replokalen är en station för kreativitet

Det är inte alltid så populärt att repa i föräldrarnas garage eller någon annanstans där det stör omgivningen. Åtminstone inte fram till dess att ni är kända världen över. Där är ni inte än.

Ni ska bli riktigt stora. En dag kommer människor vilja köa i timmar för att få se er spela på scen. Ännu längre kommer de köa för att få chansen att få en autograf eller ta en bild med er. Ni ska ta hem varje pris som går och era rockkonserter kommer sälja ut arena efter arena i land efter land. Ni ska ta världen med storm med er musik. I framtiden. Just nu är ni kanske inte mer än ett gäng nybörjare som knappt kan synkronisera tre toner tillsammans. Men ge inte upp. Allt för många drömmar slocknar för att man inte har tålamod. Fortsätt repa, och se till att ni har förutsättningar för att kunna repa ordentligt på era villkor.

Alla börjar från botten

Det allra första ni bör fixa är en replokal ni alltid har tillgång till. Ett utrymme som ni återkommande kan känna är en trygg plats för skapande. En plats där er kreativitet inte hämmas av att någon tycker att ni för oväsen eller att din pappa måste parkera bilen i garaget ni använder. Sådant har ni inte tid med om ni ska bli lika stora som AC/DC, Kiss, Depeche Mode och alla andra inspirationskällor. Alla har dock börjat från botten. Och allting börjar med vad ni skapar tillsammans i er replokal. Läs mer om replokal på denna webbsida: https://www.replokalstockholm.nu/

16 Aug 2021