Parterapi – hjälp för många i Stockholm

Det finns många saker som kan leda till oenigheter och missförstånd i ett förhållande. Många av dem kan som tur är redas ut. Ibland genom samtal hemma, ibland genom parterapi i Stockholm.

Lena var trött på att alltid vara till lags. Hon skulle vara en bra medarbetare på jobbet. Hemma var hon mamma, städerska, fru och älskarinna. Självklart var det något som måste väljas bort, vilket blev rollen som fru och älskarinna. Alla de andra räknade med henne på ett annat sätt.

Men hon var fortfarande trött. Och Anders, maken, blev irriterad när hon inte orkade bjuda hem vänner eller tillbringa mera tid med honom. Nu var det frostigt värre på hemmafronten. Lena frågade om de skulle gå i parterapi, Anders muttrade.

Parterapi gav resultat i Stockholm

En morgon sa Anders att han ville försöka, och Lena var inte sen att boka parterapi innan han ångrade sig. De träffade terapeuten tillsammans och berättade om problemen de hade. Som steg 2 skulle de få varsin tid där de skulle få möjlighet att tala om sin sida av saken. Berätta hur de kände och vad de önskade få ut av sin relation. Något som det skulle visa sig att båda tyckte var skönt.

När de kom till terapin den fjärde gången var de där tillsammans. De hade märkt förbättring hemma redan, och nu när de satt där insåg de hur tokigt det blivit. De hade tagit varandra för givet. Prioriterat bort sitt livs kärlek. Det skulle de aldrig göra igen. Läs mer om parterapi på denna sajt: https://parterapistockholm.com/

9 Mar 2022