När bilen är ditt skötebarn

Hur ofta tvättar du bilen? Med rätt sorts tvätt och polish står din bil emot väder och vind så mycket bättre. Och visst vore det väl härligt att öka även komfort och känsla på detta vis?

rekond i Göteborg är det alltid lämpligt att fräscha upp din bil, oavsett när på året du vill utföra servicen. Det är förvånansvärt att se hur många bilar som får åka runt på gator och vägar fullständigt nedsmutsade. Ändå är det så lätt att tvätta bilen. Du kan göra det själv på stationer för en billig penning och det finns ställen runt om i staden, ja faktiskt i hela landet, där villiga händer tar hand om din bil. Det finns fettlösande medel och speciella metoder för att få bort alla insekter från rutorna och milda fina tvättapparater som är varsamma mot lacken.

Insidan lika viktig som utsidan

Har du en bil som du vill vårda och samtidigt se till att den har ett bra andrahandsvärde, är det viktigt att du även tar hand om den på insidan. Här gäller det att ligga i och tvätta, städa undan, plocka bort skräp och smuts, dammsuga, polera och se till att allt skiner som om den var ny varje dag. Om tiden inte räcker till kan du enkelt lämna in den för rekond. I ett nafs har du en bil som både känns och luktar som om den är helt ny och du just rullar ut från bilaffären. Det är väl värt att prova!

1 Jun 2021