Mekonomen i Sollentuna ger service med kvalitet

Om du vill serva din bil till ett bra pris, kan du vända dig till Mekonomen i Sollentuna. Arbetet utförs av välutbildade och professionella bilmekaniker.

För att din bil ska ge dig trygghet i vardagen behöver du vårda den med stor omsorg. Men att som lekman själv rota under motorhuven är inte att rekommendera. De flesta bilar är dessutom fyllda med elektronik och byggda så kompakta att du inte kommer åt att reparera dem utan specialverktyg.

Men måste bilservice “kosta skjortan?” Problemet är inte sällan att en ny bil under de första åren måste servas av en märkesverkstad för att bilens garanti ska gälla. Vi kan tycka att det är ett listigt sätt för bilfirman att tjäna väl mycket pengar på ett enkelt sätt.

Dags för service hos Mekonomen i Sollentuna

Plötsligt blinkar instrumentbrädan på bilen till och talar om att det är dags att serva bilen. “Jag hade inte räknat med att den utgiften skulle komma i denna månaden”, tänker du. Men du ska åka på bilsemester om fjorton dagar med hela familjen och du vill inte bli stående på en landsväg beroende på att du slarvat med bilservicen.

Garantin på din bil har gått ut och du vill spara pengar genom att vända dig till en verkstad som kan utföra bilservice till ett konkurrenskraftigt pris. “Varför inte pröva Mekonomen i Sollentuna?”, frågar du dig själv. Du ringer till verkstaden och bokar tid. Där får du också hjälp med att byta till sommardäck. Och vinterdäcken kan du förvara på verkstadens däckhotell.

1 Sep 2023