Målare i Stockholm – en tillgång

Målare är en kreativ yrkesgrupp som skapar vackra miljöer i Stockholm. Fastnar man i sin renovering hjälper de till och är en bra källa till inspiration.

Det är en speciell energi som uppstår vid tanken på renovering. Endorfinerna flödar och man känner sig kreativ och full av energi. När man sedan börjar planera inser man att det innebär mer jobb än vad man trott. Dessutom är det skillnad på att vilja ha ett snyggt, ljust hem och att veta vad det innebär.

Därför kan det ta tvärstopp när man sätter sig ner med papper och penna. Bra kan då vara att brainstorma och skriva ner allt. Få en idé om vad det är man önskar och sedan anlita en målare i Stockholm för att komma vidare.

Målare skapade lyxig känsla i Stockholm

Lena och Anders hade hamnat i den situationen och väntade nu på att en målare från Stockholm skulle komma till deras undsättning. Projektet var deras gemensamma sovrum som skulle få en uppfräschning.

Erik, som arbetade på en målerifirma i Stockholm, var en fröjd att lyssna på medan han visade idéer på en Ipad. Hans rekommendation var att måla en fondvägg bakom sänggaveln. Den kunde målas i mörkare färg, eller varför inte välja en tapet med mönster medan övriga väggar målades i en passande färg. På det viset upplevdes rummet som större och ljuset från fönstret skulle skapa en fin effekt.

Det var ett nöjt par som sade adjö till Erik. Ett prisförslag skulle göras och godkännas av paret, men sen kunde omvandlingen börja. Läs mer om målerifirma på denna sajt: malarestockholm.nu

28 Mar 2022