Mäklare i Sundsvall med lokalkännedom

Sundsvall har fantastiska pärlor för många. En mäklare i Sundsvall ska givetvis kunna svara på köparens undringar om området och andra frågor som ställs.

Bland det värsta som kan hända när en köpare kommer på visning är att mäklaren inte kan något om vare sig bostaden eller området. Att få svaret ‘jag vet inte’ på enkla frågor om bostadens skick kan skrämma den mest intresserade köparen. Därför är det viktigt att hitta en mäklare i Sundsvall som har god lokalkännedom.

En mäklare kan såklart inte veta allt om Sundsvalls historia och på pricken ange när fläkten i köket rengjordes. Däremot tar en bra husmäklare sig tid att läsa på om bostadens viktigaste funktioner och om det finns brister, samt lär sig det viktigaste om det område som bostaden finns i. Det ingår i bra service till både köpare och säljare.

Mäklare med intresse för sitt arbete

Det blir allt mer attraktivt att söka sig mot norra Sverige. Sundsvall har många fördelar och har goda kommunikationer. När fler söker sig från andra delar av Sverige till Sundsvall ställer det lite mer krav på den som förmedlar bostäder. Det är inte självklart att veta vart badplatser och service finns, eller hur skolor är.

En intresserad mäklare läser dock på inför visningar eller samtal, och ser till att kunna bemöta intressenternas frågor. Som säljare ger det en fördel då det är avgörande för att få allra bästa pris. Välj en mäklare som kan Sundsvalls kommun och som ger lite extra service.

11 Jun 2022