Magasinering löser problem i Täby

Ibland behöver man en plats att ställa sitt bohag på under tiden man gör annat. Lyckligtvis finns det möjlighet till magasinering, bland annat i Täby.

Kristian och Petra hade varit tillsammans i ett år. De hade bott i olika städer då Petra studerat i Göteborg. Men nu var studentåren över och hon flyttade till Täby för att jobba och leva med Kristian. Han hade en tvåa och inte plats för de få möbler hon hade haft i sin studentlägenhet. Istället för att göra något överilat bestämde hon sig för att magasinera sina saker.

Hon sökte på nätet efter något som låg i närheten för enkelhetens skull. Hon kunde nästan inte tro att det var sant när hon hittade ett ställe i Täby. Hon kontaktade dem för att se om det fanns plats för henne i deras magasin. Hon ville givetvis även höra hur det fungerade och vilka förhållanden som rådde i utrymmena.

Magasinering bokades

Petra hade kunnat sälja sina saker, men resonerade så att de inte kände varandra väl och det var skönt att ha en backupplan ifall det gick tokigt. Skulle allt gå bra kunde möblerna komma väl till hands när de hittade något större så småningom. Eller så kunde hon helt enkelt sälja av sina saker då.

Hon bokade inte bara magasinering utan även flytt av bohaget från studentbostaden till magasinering i Täby. Lokalerna var tempererade och skyddsklassade. Det kändes tryggt att lämna sakerna i Täby. Därför tackade hon ja och snart var hela processen igång inför flytten till det nya livet som sambo. Några av sakerna fick dock följa med hela vägen till tvåan.

24 May 2023