Kom närmare jobbet

Allt har sina för- och nackdelar i livet. Ett tag kändes det värt att ha en timmes körväg till jobbet varje dag. Sen insåg du att det inte är hållbart i längden, en flytt närmare jobbet behövs.

Det är inte alltid så lätt att planera sitt liv. Vem kunde veta att drömjobbet skulle dyka upp inne i Göteborg? Problemet är väl att hemmet är lite av ett drömhem också. Men jobbet väger tyngre. Dessutom kan det vara skönt att flytta till Göteborg och ha nära till allt. Slippa gå upp tidigt på morgonen för att hinna i tid till jobbet. Att kunna gå dit till fots. Detta får en ärlig chans, skulle det visa sig att livet i stan inte är trivsamt får vi väl helt enkelt flytta ut på landet igen. Det finns ju trots allt flyttfirmor som sköter det mesta åt en.

Charmen med Göteborg

Det kändes inte helt dumt att flytta till Göteborg. Det är nog en kombination av närheten till jobbet och att göteborgare är så himla trevliga. Snabbt kom vi in i samhället och skaffade oss nya vänner. Det gick fort och bra att flytta i Göteborg. En seriös flyttfirma packade och transporterade våra tillhörigheter från det gamla till det nya hemmet. Det enda vi behövde tänka på var att få med oss själva och husdjuren. Ägodelar och möbler flyttade firman, och bar sedan in allt i det nya huset. Smidigt och enkelt att bara packa upp sakerna i vårt nya hem!

15 May 2021