Julmarknad Tyskland - upplev en äkta julmarknad

Har du varit på en julmarknad i Sverige så har du också sett en ganska trist företeelse där några knallar pliktskyldigt står och säljer ljus, handgjorda föremål, fällar och exempelvis hembakt bröd. Mysig, visst - men långt ifrån en julmarknad i Tyskland.

En julmarknad i Tyskland är någonting helt annat. Där handlar det om en ren folkfest och där du dels kommer att se massor av stånd, ljus som tänds i allt från lampor till runt fasader och där körer sjunger julsånger i bakgrunden. Det handlar om en jul som påminner om den bilden Walt Disney normalt förmedlar.

Boka in en bussresa till Tyskland

En julmarknad i Tyskland är, helt enkelt, en upplevelse som går utanpå det mesta och inte sällan så ser man att besökare skapar en tradition kring detta. I samband med att vi närmar oss julen så bokar man in en resa till Tyskland och kickstartar denna underbara säsong med en julmarknad. Den sätter tonen för resten av julen: man kommer i rätt stämning och man har redan på ett tidigt stadie gjort klart med julshoppingen.

Spektakulär shopping och god stämning

För, det är också något som är fördelaktigt med Tyskland överlag: du hittar alltid någonting att köpa. Bokar du exempelvis en bussresa i ett paket där en julmarknad i Tyskland är inkluderad så är denna bara en del av äventyret. Utöver besöket på själva marknaden så ges du möjligheten att besöka olika köpcenter, du får en massa härliga middagar, du bor på ett fint hotell och du gör detta med en massa trevliga personer.

Att åka buss till Tyskland - med färja inkluderad - är ett väldigt bekvämt sätt att ta sig fram på. De paket som skapats är skräddarsydda för att man som kund ska hinna med så mycket som möjligt - utan att det skapas någon stress. Börja julen på rätt sätt - boka in en julmarknad i Tyskland!

21 Nov 2022