Hos Rusta kan du köpa ditt kvalitetshundfoder

Redan från början vill man ge sin lilla vän den bästa starten. Där den har alla förutsättningar att växa upp och få ett bra och starkt liv. En stor grund till det är hundfodret den får.

Vi väljer alla olika vägar att gå. Detsamma gäller med våra djur, en del vill ha en bästa vän som finns vid ens sida i vått och torrt och är nöjd med promenader, kanske lite tanketräning ibland bara för att aktivera den rätt. Medan andra tränar hårt för att nå det de vill. I så fall kan de även behöva välja hund efter linje på aveln, och såklart ras. Oavsett vad man ska göra ska man alltid se till att välja rätt ras. Alla hundar är inte lämpade som sällskapshundar, precis som en del inte är lämpade att jobba inom exempelvis polisen. En viktigt grund alla dessa hundar har är vilket foder de fodras med.

Anpassa hundfodret för hunden

Det är viktigt att hunden får i sig allt den behöver. Precis som för människor kan hunden behöva tillskott. Är det en äldre hund som börjar få problem med lederna? Välj ett foder och tillsätt det som behövs för hunden. Eller har du en väldigt aktiv hund som ska orka med det energiska livet? Då kan du behöva ett foder just för det. På marknaden finns det så många olika foder att välja mellan. Allt från hundralappen till tusenlappen. Det viktiga är att man tar vad som passar en själv och ens hund. Man kan även idag köp hundfoder hos Rusta och andra affärer. Väldigt skönt för många att inte behöva leta rätt på en djuraffär eller beställa hem maten.

Olika alternativ av hundmat

Precis som med människor är hundar individer. Ett foder som passar den ena hunden kanske inte passar den andra. Man vill ju att hunden ska ha ett foder den gillar och funkar på. Är det ett bra torrfoder du vill fodra din hund med? Eller föredrar du våtfoder? Det finns fler alternativ än det. Som färskfoder, detta kan man få smidigt i små köttbullar idag, om det önskas. Vill man ta det steget längre kan man även barfa sin hund, vilket i stort sett innebär att man ger rent kött, ben och grönsaker, och räknar ut vad hunden behöver av vardera sak. Vill man istället ha det enkelt och smidigt kan man hålla sig till ett torrfoder där allt redan finns väl sammansatt.

27 Aug 2021