Golventreprenad i Dalarna installerar slitstarka industrigolv

Slitstarka industrigolv är en viktigt del av en välfungerande och säker arbetsmiljö. Kontakta en golventreprenad i Dalarna när du behöver hållbara golv.

Ett golv är ett golv, kanske du tror. Nja, riktigt så enkelt är det inte. Det ställs helt andra krav på ett golv i en maskinhall än det gör på golvet i ditt vardagsrum, till exempel. I många verksamheter behövs slitstarka industrigolv, som klarar allt från spill, slitage och tunga maskiner. Något som ditt vardagsrum förmodligen inte ser så mycket av.

Det är viktigt att golvet anpassas efter behovet. Ett industrigolv behöver inte bara hålla, det ska även vara utfört av godkända material som lever upp till säkerhetsnivåerna. Det kan också ställas krav gällande ljudnivå, arbetsmiljö och städning. Det är med andra ord inte bara att välja ett slumpmässigt golv och hoppas på det bästa.

Golventreprenad hjälper dig att välja golv

Parkett i all ära, men det fungerar dåligt i en industri. Slitstarka industrigolv är en konst. De måste hålla i många år, utan att behöva en massa underhåll, eftersom det stannar upp hela industrin. Det finns flera olika sorters golv som är anpassade för industrier och tuffa tag, vilket gör att det alltid går att välja ett golv som passar dina behov och förutsättningar.

Du kan kontakta en kunnig golventreprenad för att få hjälp att välja vilket golv som lämpar sig bäst i din industri. Du får givetvis även hjälp med att installera golvet, när du har valt vilken typ du vill ha. Kanske behöver du ett halksäkert golv som fungerar även i kalla eller våta utrymmen? Prata med din installatör om vilka behov som finns.

16 Jan 2023