En bilskrot i Trollhättan kan minsann både demontera och skrota

Din bilskrot i Trollhättan utför både skrotning och demontering av din bil. (Så klart de gör, eftersom det är samma sak.) Många bilskrotar hämtar också bilen.

Oavsett om du vill kalla det “skrotning” eller det lite mer elegant klingande “demontering”, är det en sak som är säker: det är det som händer när din bil har nått vägs ände. Ett öde som går alla bilar till mötes förr eller senare. Närmare bestämt skrotas nära 200 000 bilar i Sverige varje år.

Nästan en ofattbart stor siffra, faktiskt. Särskilt om du tänker på hur mycket plats en bil tar. Det är helt klart så att det inte hade räckt med en enda, centraliserad bilskrot för hela landet. Tur att det finns en bilskrot i stort sett varje stad. Till och med i Trollhättan.

Låt din bilskrot både hämta och skrota

Du som bor i området kan glädja dig med att du inte behöver färdas särskilt långt för att skrota bilen i Trollhättan. Trollhättan är nämligen inte en så stor stad – oavsett var du bor i kommunen så kommer du ha relativt nära till bilskroten. Tur, eftersom du verkar ha drabbats av vissa transportproblem.

Det är ju nämligen en viktig sak att lösa: hur får du en trasig bil till bilskroten? En lösning kan vara att be en vän bogsera din bil med sin egen bil. En annan är att ringa en bilbärgningsfirma som kör kärran till skroten. Ett tredje, kanske mest praktiskt, alternativ är att låta bilskroten själva hämta bilen.

5 Jun 2022