En bil till alla frakter

Trolleri är möjligheten att byta skepnad eller att förflytta, utan att det syns med blotta ögat. Då är lastväxlaren lite som halv magi, för det är en lastbil som kan byta fraktmöjligheter.

Det är inte ovanligt att ett åkeri börjar med en lastbil. Ett sätt att komma igång, för att sedan utöka med fler och fler lastbilar tills det handlar om hundratals. Men vilken lastbil ska du välja, om du bara får välja en? Du kan satsa på en schaktbil som kan köra massor. En lastbil med kapell, där du kan stapla upp pallar. Eller en annan typ av flak där du kan köra upp maskiner som ska fraktas. Har du svårt att bestämma dig? Finns det kunder med olika typer av behov, som du gärna vill bistå? Då kan du göra det, och enklare än vad du tror.

Från skål till platt tallrik

Ett lastbilssläp ska förstås vara skapat för det som ska fraktas. Det är svårt att frakta fyllnadsmassor eller pallar packade på varandra, på ett platt flak. Lika svårt är det att få in en stor bomlift i en lastbil med kapell. Det är med andra ord viktigt att du har rätt fraktmöjligheter för rätt frakt. Har du endast en eller ett par lastbilar så kan det vara klokt att köpa en lastväxlare, istället för en till lastbil. Lastväxlaren kan enkelt pendla mellan funktioner och typer av frakter. Allt beroende på vad kunden vill få fraktat och vad som är det bästa leveranssättet. Läs mer om lastväxlarflak på denna sida: lastväxlarflak.nu

15 Jun 2021