Din rörmokare i Stockholm gör inspektion

Kanske är det i samband med stopp i avloppet som du ber din rörmokare i Stockholm att kolla upp alla rör, men en regelbunden inspektion är bra för att undvika läckor och skador som kan uppstå.

Avloppsrören blir slitna med tiden, och det är inte det första man kollar upp när man flyttar in i ett äldre hus. En fastighetsägare bör se till att det görs regelbundna inspektioner av ledningar och rör, för det är risk att en liten läcka inte upptäcks annars. Vattenskador och fukt i huset vill man till varje pris undvika. En inspektion ger klara besked på rörens standard och skick.

Rörmokaren erbjuder åtgärder

Kanske har du skaffat ett hus som du vill bo i under en längre tid framöver, och du kan rentav vilja ha ett stambyte gjort direkt, innan du flyttar in. Din rörmokare i Stockholm kan göra det innan du lägger dyra kakelplattor och klinkergolv, golvvärme och liknande. Men ofta vill man inte lägga ner så mycket arbete på rören, och då kan man med andra, enklare medel undvika ett stambyte.

Vid en inspektion skickar man ner en kamera i rören och får upp bilderna på datorn. Är rören i gott skick, så kan du vara lycklig över det. Om det är något ställe som är skadat, kan ett rör eller en böj bytas just där och du slipper bekosta ett större ingrepp. En annan möjlighet är att göra relining, och då sätter man en plastbeläggning i rören invändigt som ökar avloppsrörens livslängd.

27 Mar 2022