Dags för ny husvagn?

Är ni sugna på att införskaffa en ny husvagn och därmed behöver sälja er gamla husvagn? Det finns flera olika sätt man kan göra detta på, antingen genom en privatperson eller genom en firma.

Oavsett om man väljer att sälja sitt fordon eller husvagn till en privatperson eller ett företag, så behöver man se till så att man verkligen får rätt betalt. Det är ofta lättare att få rätt betalt av en firma som ägnar sig åt att köpa och sälja husvagnar. Det är egentligen alltid bättre att gå igenom en certifierad firma vid sådana här tillfällen, då man där får exakt vad man betalar för. Innan ni bestämmer er för att sälja husvagn för att köpa ny, så kan det vara bra att ta reda på vad den kan vara värd.

Byt in er gamla husvagn mot en ny modell

Om det är meningen att ni ska köpa en ny husvagn efter att ni har sålt er gamla så skulle ni kunna göra ett byte. Om ni ska gå genom en auktoriserad firma som sysslar med detta så brukar det ofta gå bra att göra ett byte. Man får då helt enkelt lägga mellanskillnaden eller få tillbaka det som skiljer och så byter man in sin gamla husvagn mot en ny variant. Många som ägnar halva året åt att just campa och åka runt med husvagn brukar vilja byta upp sig mellan varven, kanske till en större modell eller en nyare. Lycka till med er nya husvagn! Läs mer om husvagnar på denna hemsida: https://www.säljahusvagn.se

18 Dec 2020