Biltvätt för dig som bor i Stockholm

Biltvätt i Stockholm är något som ingen bilägare kan vara utan. Vad sägs om att bara få glida in på en biltvätt där bilen blir fullständigt omhändertagen?

Det finns biltvätt och det finns biltvätt. Samma sak men med olika grader av service. På ett ställe köper du en pollett som du stoppar i en maskin, varvid ett maskineri sätts igång och bilen tvättas per automatik. På ett annat ställe kan det vara självbetjäning som erbjuds. Men då till en lite mer ringa penning.

Det mest populära sättet är att man erbjuder sina tjänster fullt ut. Då kan du både få tvättat bilen för hand och dessutom få bilen tvättad eller åtminstone städad inuti när du ändå är på plats. Miljövänligt på alla vis. Det går nämligen bara åt hälften så mycket vatten som vid en maskintvätt.

Miljövänlig biltvätt i Stockholm

Att använda sig av en biltvätt i Stockholm blir mer och mer vanligt eftersom det finns mindre och mindre möjligheter att ta hand om tvätten hemma vid gatan. Ja, det var faktiskt vad som hände förr i tiden. Dels var det inte så många bilar i omlopp, dels hade man mindre koll på miljön.

I takt med att miljön har hamnat i ropet och tankarna på den börjat få mer och mer inflytande ändras nu värderingarna även när det gäller professionell biltvätt. Från att många har använt sig av automatiserade tvättställen har man nu istället gått över till att erbjuda tvätt för hand.

5 Aug 2023