Bilskrot istället för trädgård i Uddevalla

Tänk hur ofta man ser rostiga bilar i trädgårdar och ute i naturen. Detta är inte särskilt miljövänligt med tanke på de olika vätskor som finns i en bil. Välj hellre en bilskrot i Uddevalla.

Karin hade tjatat på sin man i flera år om de gamla bilarna som stod i trädgården. Till en början tänkte hon att han kanske skulle se till att restaurera dem. Men nu var han för gammal och hade ont i både rygg och knän—något som han själv inte ville erkänna. Bilarna skulle bli som nya igen. Fast nuförtiden brukade han inflika att barnbarnet Niklas och han kunde göra det tillsammans. Visst var denne intresserad av bilar, men de på gården var utom räddning.

En lokal bilskrot kontaktades av frun

Karin hade fått nog. Efter att ha gett maken ett ultimatum och en tidsfrist skred hon till verket. Hon kontaktade en bilskrot i Uddevalla och beställde hämtning. Hon bad dem komma när gubben var hemifrån, då hon inte var säker på hur han skulle reagera. Bilpappren plockades fram i smyg och gömdes i en låda i köket.

Det var en lättnad när bilarna var borta och gården såg fin ut igen. Nu kunde hon fixa till gräsmattan som hade blivit helt förstörd och kanske skulle hon till och med skapa en rabatt. Det var inte förrän en vecka senare som maken ens märkte att bilarna var borta. Istället för att bli arg verkade han snarast lättad över att hans fru tagit tag i saken på egen hand.

11 Feb 2022