Bilskrot i Södertälje tar hand om din gamla bil

Har du en bil som bara står och är okörbar? Gör dig själv och miljön en tjänst och lämna in den på en bilskrot i Södertälje där man tar hand om alla delarna.

Allt för många har en tendens att spara på saker, man fattar tycke för saker och på grund av det har de ett personligt värde. En del saker kan man rättfärdiga att ha kvar, medan andra kan det bli lite för mycket av. Ta din gamla bil till exempel, visst har den dig varit trogen i många år, men när den har gjort sitt, då är det dags att låta den gå.

Det är inte bara att den tar väldigt mycket och onödig plats om den bara står. Det är dessutom inte snällt mot miljön. Har den vätskor kvar i sig, så är det sådant som med tiden läcker ut, vilket då går rakt ner i marken. Det allra bästa är att istället ta hand om den på rätt sätt.

Bilskrot i Södertälje tänker på miljön

När bilen har gjort sitt, oavsett om den är gammal eller ny, så finns det ett ställe som gladeligen tar emot den, nämligen skroten. På skroten tar de hand om alla delar på rätt sätt och återanvänder det som går. Farliga vätskor ska hanteras och metaller kan smältas ner för att återbrukas.

Det är enkelt att skrota bilen i Södertälje, bara ta kontakt med företaget innan och se till att ha ägarbevis och alla andra papper i ordning.

1 Sep 2022