Bästa presenten – flyttstädning i Göteborg

Det kan vara svårt att få kompisar att ställa upp med flyttstädning när man lämnar Göteborg. Som tur är finns det proffs – och kanske någon annan som betalar.

Sara stod inför ett uppbrott. Hon var äntligen klar med studierna på Chalmers i Göteborg och hade faktiskt blivit erbjuden ett jobb. Det var i Södertälje, och dit skulle hon alltså flytta nu. Den nya arbetsgivaren verkade väldigt bra. De hade till och med hjälpt henne att hitta en bostad på orten.

Ekonomin var förstås inte den bästa i nuläget precis. Det skulle bli knepigt att få studielånet att räcka till alla kostnader som säkert skulle uppstå när hon flyttade in i nya bostaden. Av erfarenhet visste hon att det alltid fanns saker man behövde köpa för att komplettera. Och första lönen skulle ju dröja ett tag.

Pappa bjuder på flyttstädningen

Hon försökte alltså att spara in på så mycket kostnader som möjligt när det gällde själva flytten. Flera av hennes studiekompisar ställde gärna upp, med endast pizza och öl som ersättning. En av dem hade till och med rätt körkortsbehörighet för att kunna köra en hyrd lastbil till Södertälje.

Sen var det ju det där med flyttstädningen förstås. Det var inte riktigt lika lätt att få någon kompis att ställa upp och göra den. Bäst hon grubblade över detta så ringde hennes mobil. Det var hennes pappa, och han kom med den allra bästa överraskning man kunde tänka sig. Han skulle bjuda på flyttstädningen. Det skulle bli hans present i samband med att hon tog sin examen.

Flyttstädning kan du läsa mer om på denna sida: flyttstädningigöteborg.com

10 Apr 2023