Badtunna för sköna stunder

Att kunna få njuta av ett varmt bad en kylig kväll eller en regnig sommardag är en underbar avkoppling. Med en egen badtunna i trädgården är det möjligt att unna sig den lyxen när man vill.

När man vill skapa den där extra lyxen i sin trädgård eller på altanen är en badtunna det perfekta valet. Hela familjen kan krypa ner i det varma vattnet efter en dag i skogen eller på sjön. Att ligga i det varma vattnet med kylig luft omkring sig skapar en känsla av frihet som gör det lätt att umgås.

Den vedeldade tunnan gör att man känner sig extra nära naturen när lukten från elden stiger upp i luften. Skulle man föredra elektrisk uppvärmning så finns det som alternativ när man bestämt sig för att köpa badtunna.

Att köpa badtunna ger en ny dimension till trädgård eller altan

Eftersom insidan av tunnorna är tillverkade av plast är de lättskötta och kräver minimal skötsel. Utsidan är klädd av en träpanel som smälter in i miljön på ett naturligt sätt. Skulle man vilja ha den stående redo med vatten hela tiden finns det reningsverk som tillval.

En badtunna gör trädgård eller altan till en plats som man kan njuta av året om. När den inte används tar den inte mycket plats. Man kan dessutom komplettera med belysning eller en öppen eldstad bredvid tunnan för att få en riktigt naturnära upplevelse.

En badtunna i trädgården kan stå vattenfylld och uppvärmd och vänta. Man kan också börja sin upplevelse med att göra upp eld.

7 Feb 2022