Akuttandläkare som ger snabb hjälp i Stockholm

Har man tandvärk eller har skadat en tand så behöver man inte hjälp om en vecka, man behöver hjälp nu. Då finns det akuttandläkare i Stockholm med lediga tider och kunnig personal på plats.

Kanske det där osannolika inträffar. Man ska bara ta ner en skål från översta hyllan men den glider ur greppet och hamnar så illa på munnen att framtanden slås ut. Det är ju i hemmet de flesta olyckor inträffar och det är oftast där vi inte väntar oss att något ska hända.

Fördelen med att det inträffar hemma är väl att man kan gå in på hemsidan hos en akuttandläkare i Stockholm och få all den information man behöver. Så kanske man har lite smärtstillande tabletter hemma tills man kan ta sig till mottagningen.

Arbetar man som akuttandläkare så får man höra och se de mest osannolika anledningar till att tänder blir skadade eller utslagna. Men det går alltid att göra något åt det.

På hemsidan för akuttandläkare i Stockholm finns råd och information

Mottagningen har alltid tider reserverade för akuta besök och det finns specialutbildade akuttandläkare som kan rädda situationen.Det är ju inte alltid så dramatiskt att man slagit ut en tand. Ihållande tandvärk kan också vara så outhärdlig att man måste åtgärda den.

Det bästa man kan göra är att ringa och be om råd. Det är viktigt att söka vård så fort som möjligt. En utslagen tand kan gå att sätta tillbaka och en tandvärk kan bero på en inflammation som kan hävas. Läs mer om akuttandläkare på denna hemsida: akuttandläkarestockholm.net

21 Jan 2022