Åk skridskor i baddräkt på modern konstis

Skridskoåkning behöver inte längre innebära frusna fingrar och halsduk. När du anlägger din egen isbana med konstis kan du träna hockey och konståkning året om.

Skridskoträning behöver inte begränsas till vintersäsong eller kalla ishallar längre. Med modern konstis kan du anlägga en perfekt isbana både inomhus och utomhus som kan användas året om. Den artificiella isen ger till 95 % samma känsla som vattenbaserad is och den har många fördelar. Du kan enkelt bygga din egen curlingbana, hockeyrink eller konståkningsbana.

Det material som konstisen är tillverkad av är helt återvinningsbart. Det behövs heller inga skadliga ämnen för att frysa ytan. Och eftersom du inte använder ismaskin eller kylanordning för att underhålla eller slipa ytan slipper du kostnader för el.

Konstis ger möjlighet till lek och träning

Artificiell is är lätt att hantera och du kan själv designa den isbana du vill ha. Konstis levereras i färdiga plattor som endast mäter 2 kvadratmeter och väger 39 kilo. Det enda som behövs för att montera plattorna till en isbana är ett platt och jämnt underlag. Konstisens påverkan på mark och underlag är minimal.

Du behöver heller inte oroa dig för väderleken om du placerar isbanan utomhus. Konstis tål värme, regn, kyla och snö. För att hålla isen ren dammsuger du och våttorkar den regelbundet för att få bort sand och smuts som kan ha blåst dit. Du kan ringa eller mejla ett företag som arbetar med artificiell is så får du svar på alla frågor och du får hjälp att designa en isbana som passar just dig.

27 Jun 2023